Reizen Rens Nieuwsbrief

Elke maand een berichtje in je mailbox!

Maandelijks een mailtje?

De Reizen Rens Reisbrief.

Up-to-date blijven met een blog is niet makkelijk. Zelf lees ik dagelijks tientallen blogs, waardoor het moeilijk is om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen. Maar geen nood, ik heb de perfecte oplossing.

De Reizen Rens Reisbrief is een nieuwsbrief die ik elke eerste dag van de maand verstuur. Maar wat staat daar eigenlijk allemaal in? In de mail vind je allemaal links naar de recentste artikelen die ik de afgelopen maand geschreven heb. Zo mis je nooit mijn laatste avonturen! Daarnaast kan je er ook mijn toekomstige plannen lezen, zoals waar ik in de aankomende tijd naartoe vertrek. En soms stuur ik je exclusieve content, zoals een bagagelijst, tips voor het boeken van goedkope vliegtickets, en nog veel meer.

Het enige wat ik van jou vraag is tijd om bij de verhalen weg te dromen. Da’s alles.

Een persoonlijke band opbouwen met mijn lezers is mijn topprioriteit, en met de nieuwsbrief probeer ik dat zo goed mogelijk te doen.

Dus wie wil, je kan je vrijblijvend hieronder inschrijven. En als de mails je niet bevallen, kan je gewoon je abonnement opzeggen. No hard feelings!

Door Reizen Rens te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.