Over Reizen Rens

Alles over hoe deze blog is ontstaan!

Jow Jow, Rens hier.

Full-time levensgenieter, wannabe-fotograaf, enthousiaste hiker, content creator, dromerige schrijver, maar vooral: reisblogger van dienst!

Het was een bloedhete donderdagmiddag. Grofweg 38 graden, zo een (a)typische zomervakantie in België. Ik dobberde op een luchtmatras in het zwembad, en dagdroomde over alle mooie plaatsen die onze aarde te bieden heeft. En ook over die die ik al gezien heb. 

Al heel mijn leven verlang ik naar een leven reizend over de wereld. Van Machu Picchu tot Paaseiland. De Chinese Muur tot het Rode Plein. Timboektoe tot het Krugerpark. Allemaal wil en zal ik het gezien hebben. Dat is mijn droom. En hoe kan ik beter die droom waarmaken dan met een reisblog. Want ja, met gezelschap is alles fijner.

Dat was het begin van Reizen Rens. Dat eerste zaadje dat werd gepland op die bloedhete donderdagnamiddag. En toen kwam het échte werk. 

Weken tot maanden werkte ik dagelijks urenlang om deze blog online te krijgen. En het feit dat je dit leest wilt zeggen dat dat gelukt is. 

Sindsdien is Reizen Rens mijn passie geworden; mijn kindje. Artikelen schrijven, foto’s maken, domme moppen in de teksten verwerken, allemaal geeft het me zoveel voldoening.

’t Is het leven waar ik heel mijn leven van droom.

Hehe, dat ben ik.

Wat kan je verwachten van de blog?

Reizen Rens is een budgetvriendelijke reisblog, en dat wil ik behouden. Ik wil laten zien dat mooie en verre reizen niet per se duur hoeven te zien. Dat je geen nier moet verkopen om Azië te ontdekken. Dat je bankrekening niet leeg zal zijn als je terug komt van een weekje in de USA. Want iedereen verdient de kans om de wereld te ontdekken. 

En wie kan betere inside tips geven dan een student met een schaarse portemonnee? Wees eerlijk.

Met professionele fotografie en handige tips maak ik het plannen van je reis nét dat tikkeltje makkelijker. En af en toe een flauwe mop moet je er maar bij nemen. 

Want da’s nog zoiets wat ik wil koesteren op deze blog. Persoonlijkheid, en eigenheid. Reizen Rens is aanspreekbaar. De verhalen zijn herkenbaar en toch uniek.

Wat staat er nog op de planning?

Mijn Reisagenda.

2022Pisa (maart), Marseille (september), Mullerthal (oktober) & Düsseldorf (december).

2023Barcelona (januari), Kroatië (april), Bali (juli), Engeland (september), Lapland (november), Leiden (november), Amsterdam (december) & Valle d’Aosta (december).

2024: Dubai (februari), Martinique (mei), Rhodos (juni), Friesland (juni), Sicilië (juli) & Luxemburg (augustus).

Samenwerken?

Teamwork makes the dream work.

Reizen Rens is altijd op zoek naar een betere ervaring voor de lezers. Wil jij een deel uitmaken van die groei? Dan kan dat ook uiteraard! Reizen Rens is namelijk altijd op zoek naar samenwerkingen met hotels, restaurants, toerismebureaus, luchtvaartmaatschappijen, en nog zoveel meer. Eigenlijk gewoon alles wat te maken heeft met reizen. Want ook op die manier kan ik iets betekenen voor jou! Aan de hand van foto’s, artikelen, Instagrampromoties en meer kan ik jouw initiatief in de kijker zetten!

Ben je hierin geïnteresseerd? Contacteer me dan via deze pagina of stuur een e-mail naar info@reizenrens.be.

Ben jij de volgende?

Partners die je voorgingen.

  • Visit Dubai: Een persreis naar Dubai in teken van kunst & architectuur.
  • Valle d’Aosta Tourism: Een winterse persreis naar Aosta, La Thuile & Cervinia.
  • june. travel & food magazine: Stageperiode van 10 weken + verschillende publicaties.
  • Atout France: Een perstrip naar Martinique.
  • Travelbase: Verschillende publicaties voor een divers aanbod aan trips van Travelbase.

Door Reizen Rens te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.